Infoblokk

Navigáció
 

"Oktatási infrastrukturális fejlesztések a Kiskőrösi Evangélikus Középiskolánál" EFOP-4.1.1-15-2016-00021

Projekt címe: Oktatási infrastrukturális fejlesztések a Kiskőrösi Evangélikus Középiskolánál EFOP-4.1.1-15-2016-00021 Kedvezményezett: Magyarországi Evangélikus Egyház Közreműködő szervezet: Emberi Erőforrások Minisztériuma Elnyert támogatás: 355,83 millió forint Támogatás intenzitása: 100%

Oktatási infrastrukturális fejlesztések a Kiskőrösi Evangélikus Középiskolánál

 

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatással valósult meg a Kiskőrösi Evangélikus Középiskola infrastrukturális fejlesztése. Az iskola fenntartójaként a Magyarországi Evangélikus Egyház a Széchenyi 2020, Emberi Erőforrás Operatív Program keretében 355,83 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert sportudvar kialakítására, a tornacsarnok felújítására, valamint az épület belső, részleges felújítására, eszközbeszerzésre. A projekt lehetővé teszi, hogy az intézmény megújult, vonzó környezettel, a minőségi oktatás feltételeinek biztosításával várja a térség diákjait, hozzájárulva a Széchenyi 2020 program kitűzött céljainak eléréséhez is.

 Kiskőrösön 2012 óta áll egyházi fenntartásban a Kiskőrösi Evangélikus Középiskola. Az egyház által átvett köznevelési intézményben a minőségi oktatás tárgyi feltételei jelenleg még nem teljesültek maradéktalanul.

A fejlesztés célja, összhangban az EFOP-4.1.1-15 pályázati kiírással, a mindennapos testnevelés feltételeinek biztosítása, az oktatási-nevelési környezet minőségének javítása, taneszközök beszerzése, továbbá napelemes rendszer telepítésével megújuló energiaforrás bevonása az épületegyüttes energiaellátó rendszerébe. A sportudvar kialakítása, valamint a tornacsarnok belső felújítása mellett megvalósult az iskolaépület részleges akadálymentesítése is, az öltözők és vizes helyiségek korszerűsítésével együtt.

 

A kivitelezési munkálatok 2018. február 1-jével befejeződtek, a projekt zárása 2018. március 31-én esedékes.

 

A projekt összegző adatai:

Projekt címe: Oktatási infrastrukturális fejlesztések a Kiskőrösi Evangélikus Középiskolánál

Kedvezményezett: Magyarországi Evangélikus Egyház

Közreműködő szervezet: Emberi Erőforrások Minisztériuma

Elnyert támogatás: 355,83 millió forint

Bővebb információ: www.kevi.hu ,

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek